fredag 11. januar 2013

Julen endelig ute

Takk og pris. Årsaken til at det har tatt så lang tid å få treet ut, er at vi var nødt til å kjøpe grensaks først. Vi klippet av alle grenene og skar stammen i flere biter, da er det så mye lettere å få treet i bilen og levert på Espehaugen.



Jeg er så glad jeg tok av julepynten på lørdag/søndag. Det hadde vært litt for tøft for oss å komme tilbake til et juledekorert tre etter at vi avlivet Oscar.

I kveld var vi en tur på Safari og kjøpte torskekoteletter, skikkelig rogn og lever. Siden det ikke ble torsk til middag 1. juledag pga sykdom, skal vi ha det i morgen i stedet. Da blir det sandefjordsmør til.
Vi kjøpte 10 koteletter. Det høres mye ut, men en del av dette skal brukes i en fiskelapskaus ved en senere anledning og siden torsken er så billig nå, valgte vi å kjøpe inn litt. Vi har glemt å kjøpe flatbrød, så det skal vi gjøre i morgen. I tillegg kan det hende vi drar ut på en liten fototur, men bare hvis det blir overskyet og/eller tåke. Å fotografere i sol, er ikke så bra. Det er vanskelig å få tatt noen bra bilder da.

Vi går litt i tåken enda etter vi mistet Oscar. Savnet er stort, men sorgen har lettet mye. Nå ser vi tilbake og ler av alle de morsomme minnene. Vi gleder oss til at det skal komme en ny valp i huset (hjelp!) selv om det ikke blir før til høsten eller neste år. Jeg regner med at hunden kommer til å overta hele bloggen min, eller jeg lager en egen blogg for henne. Jeg får se.
Klærne til Oscar ligger fremdeles på stolen ute i gangen. Det er så godt å ha dem der. Da virker det som om han bare er borte en liten stund. Vi tviler mer og mer at vi klarer å kvitte oss med genseren hans, men vi får ta tiden til hjelp så går det nok. Vi kjenner noen som har en hund som kunne tenke seg denne. Vi får tenke på det...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.