onsdag 2. november 2011

Gammel gris

I går kveld var jeg i slåsskamp med en gammel gris. Eller kanskje han var overstekt hvem vet. Altså, jeg var i leiligheten i hele går for å vente på røreleggere som ikke kom (egentlig ingen overraskelse...). Jeg hadde avtalt med en kompis at vi skulle ha kaffe og kaker som en avsluttning siden det var siste gangen han var i leiligheten, men da han dukket opp fant vi heller ut at vi skulle til byen for å spise en bedre middag på Holbergstuen. Desverre skadet han seg da bussen gjorde en bråbremsing foran et gangfelt ved Festplassen pga en bil som hev seg foran bussen. Kompisen min falt på rygg og på en eller annen måte klarte han å kløyve en negl. Stakkaren blødde jo som en gris. Det bar ned på Rema i Exhibition for å kjøpe plaster. Da det var gjort og pasienten var ferdig plastret bar det avgård til Holbergsstuen for middag.
Det ble ingen smakfull opplevelse. Da vi fikk servert svineribben, var den både tørr, overstekt og ett av stykkene var oversaltet. Det ble en kamp for å få kniven igjen kjøttet og det var helt umulig å kjenne hva som var bein og hva som var kjøtt. Den var så overstekt at fettet som skal være mellom kjøttet og svoren var helt fraværende. Lurer på om det kan være en gammel gris fra i fjor. Uansett, godt var det ikke. Hadde jeg ikke spist på Holbergstuen før og vet at de har god mat der, hadde jeg aldri våget å spise der igjen. Vi får håpe at det kanskje var en urutinert kokk som stod for dette.
Desserten derimot var en flott opplevelse


Jeg bestilte multekrem og som dere ser av bildet var det svært vellykket. Kremen sammen med jordbærene gav meg en utrolig sommerfølelse som jeg mistet da jeg så ut av vinduet på restauranten. Regn regn og atter regn.
Gleder meg til sommeren igjen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.