onsdag 9. november 2011

Ta det PIANO!

Er litt stolt for tiden. Har klart å lære meg "Her Kommer Dine Arme Små" på pianoet vårt. Lett var det ikke, men jeg tok det på gehør siden jeg ikke kan lese noter. Husker for mange år tilbake da min mor hadde et gammelt falleferdig orgel i stuen hjemme. Jeg syntes det var utrolig deilig å sette meg ned for å klimpre litt. Det er utrolig hva som dukker opp da. Jeg kunne spille litt av noen få julesanger, men det var det liksom.

Full konsentrasjon

Nå har jeg kastet meg uti det igjen. Skulle bare ønsket at jeg kunne akkordene, men det finnes sikkert disketter å få med disse.
Jeg er såvidt begynt på neste julesang "Glade Jul", men jeg er så opptatt i dag. Må en tur til Rosendal for å stelle gutten min. Desverre kan han ikke bli med denne gangen heller. Grunnen er at fra neste helg begynner vi å vaske ned. Da har vi ikke mulighet til å ta oss av han. Vi skal inn en tur til med saker som min mor skal ha litt senere og da tar vi han med tilbake.


Sitter nå og venter på at min kjære skal komme og hente meg. Jeg tar snøggbåten fra Os, ca 30 minutter herfra. Reisen tar ca 50 minutter. Gud hvor jeg gruer meg! Som jeg har sagt før HATER jeg den bygda. Det er så mye smålighet og misunnelse blant folk der inne. Ikke bare det, men innblanding og det velkjente uttrykket "Du skal ikke tro du er noe" florerer der inne. Snakker meg om bygdedyret, men der inne er det kjempestort.
Vel, jeg får fortsette pakkingen slik at jeg kommer med avgårde. Det blir ikke blogging før jeg er tilbake til helgen, så ha en fin helg alle ihop.  o_O

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.