søndag 6. november 2011

Planer og litt til

Det nærmer seg nedvasking. Vi har nå fått 3 gardrobeskap og det gjenstår å sette dem sammen (kan bli en interessant opplevelse...). Når de har kommet opp og på plass, er sakene virkelig på gang. Da går det fort å tømme kassene som står fulle av ting som egentlig skal være i disse skapene.
Ellers har ryggen låst seg igjen. Jeg var en tur i Dalen på fredag for å hente post og samtidig hente medisiner, men dengang ei. Jeg klarte å gå i posten, men da jeg forsøkte å komme meg til Oasen, sa det stopp. Jeg var faktisk nødt til å ringe min kjære for at han skulle hente meg. Det var så ille at jeg holdt på å besvime pga at jeg ikke fikk trukket pusten, så nå bærer det avsted til kiropraktor på tirsdag.
Onsdag skal jeg en tur til Rosendal (gudhjelpe som jeg gruer meg). Hater det stedet. Jeg skal klippe og bade hunden min som har vært i pensjon pga flyttingen. Etterpå skal jeg ha han med meg hit. Problemet er jo om han roer seg når vi går ut. Han har lagt seg til den uvanen med å ule når han er alene. For å trene han til å være alene bør jeg kanskje skaffe meg en baby watch. Det blir dyrt å bruke telefonene til dette.
Jeg er litt urolig for hvordan det kommer til å gå når jeg skal til lege den 22. Krysser fingrene.

Jeg har hilst på en 3 - 4 stykker av de som bor her. De er utrolig hyggelige. Den nærmeste naboen er nesten fra Rosendal. Hans kone er søster til de som vi fikk de 2 første kattene fra. Verden er jammen ikke stor.

Fikk nettopp vite at Brann har tapt fotballkampen mot Ålesund. Tror det var en finale. Egentlig driter jeg så langt i fotball som det går an. Jeg ble virkelig glad da det viste seg at Brann hadde tapt. Grunnen til dette er at jeg mister respekten for folk som tar seiere på forskudd, spesielt i fotball. Tror det er 25 år siden jeg så en hel fotballkamp.
Som jeg sier: Fotball er opium for massene.

2 kommentarer:

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.