fredag 25. november 2011

Piano-øving og brudesko

Jeg har øvet ganske mye på pianoet i dag. Jeg har faktisk øvet så mye på pianoet at jeg har fått problemer når jeg nå skal skrive på pc'en. Jeg trykker ned tastene som tilsvarer Für Elise. Etter å ha skrevet litt, har det endelig begynt å løsne slik at jeg kan skrive touch-metoden igjen. §:oD. Det skal ikke være enkelt. Tror jeg satt ved pianoet 2 timer og øvet. Hører fremdeles toner i hodet. Jaja, det er bedre det enn å høre stemmer...

I dag kom endelig de nye bryllupsskoene mine fra Ellos. Jeg har nå to forskellige par. De er identiske med det unntak at den ene paret har 7 cm hæl og spiss tå mens disse har 3,5 cm hæl og rund tå.


Disse er str 36, men litt store i str. Til vanlig bruker jeg str 35, men det er jo helt umulig å få tak i brudesko i den str og jeg går bare ikke med barnesko i bryllupet mitt.
Jeg har 2 brudekjoler. Den ene er kort og den andre er lang. Begge to er sommerkjoler. Jeg har planer om å legge ut bilder av disse kjolene, men jeg vet ikke om jeg kan siden min tilkommende også leser bloggen. Jeg får tenke litt på det. Kanskje jeg gir han karantene her en liten stund...  §:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.