søndag 9. november 2014

Jeg elsker Tangerudbakken!

Gud hjelpe meg for en herlig gjeng. Jeg sitter og smiler meg gjennom hvert eneste program. En kan ikke annet enn å bli glad i disse fine menneskene og de er et eksempel til etterfølgelse for andre.

Tangerudbakken er begynt igjen. Denne ganger heter serien Jul i Tangerudbakken (litt tidlig kanskje, men men). Her følger vi gjengen mens de gjør klart til julefeiring og en kommer i skikkelig julestemning. Jeg ble fryktelig rørt da de meldte seg som frivillige hos Kirkens Bymisjon og jeg begynte nesten å gråte. Jeg er utrolig lettrørt av meg.

Her er en liten link til teaseren. Jeg fikk dessverre ikke til å legge inn selve klippet:

https://www.youtube.com/watch?v=pv4d8wvo3Dk&index=1&list=PLfNe3nGQENtM4xuj1-KitkleuNDxuVA6f


Som allerede sagt, er jeg glad i hele gjengen, men jeg har et lite hjerte for Hege Anette. Jeg vet ikke hvorfor, men hun går rett i hjertet på meg.

Jul i Tangerudbakken kan du se på TVNorge torsdager kl 2030.

Hvert eneste år tenker jeg på at jeg skulle ha meldt meg som frivillig, men det blir bare ikke. Det er ikke fordi jeg ikke ønsker å hjelpe, men fordi jeg har en så kraftig sosial angst at det setter en stopper for alle gode hensikter som jeg har. Det å være frivillig, vil nok alltid være i tankene mine, men jeg kommer nok aldri til å melde meg som en.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.