torsdag 20. november 2014

Neste Søndag...

Endrer bloggen utseendet. Da går Moffeliten over fra høst-design til juledesign. Jeg har sittet og laget et par design, men er ikke helt sikker på hvilket jeg skal velge.

Hvilke av disse layoutene skal jeg velge...?
I dag ble vi ferdig med den nest siste gaven. Vi har en igjen og det er til min bror. Vi skal også kjøpe for mor, så etter at vi er ferdige med gavene våre, er det igang på nytt. Det er jo litt koselig da.

Kjæresterier
Min mann og jeg har nå vært sammen i over 8 år og gift i 2,5 år. Hverdagen har preget oss og vi har innimellom glemt å være kjærester. Vi elsker hverandre og har aldri kranglet, men når man har vært sammen så lenge som vi har, vil kjæresteriene skli litt uti sanden. Derfor har vi bestemt at vi skal være kjærester i hele desember.
Vi skal ta rusleturer i sentrum, etter at det er mørkt får å se på juleutstillingene, spise deilige middager og bare kose oss. Vi var tenkt å delta på Lysfesten iår, men ble så skuffet da vi så hvilke artister som skulle underholde, at vi droppet det. Det var en rappe-/rockegruppe og korps. 

Det sistnevnte går jo an når det er jul og 17. mai, selv om det i våre ører høres ut som bråk, men hvis de klarer å få frem julestemningen, er jo det bra.

Vi skal heller kose oss her med en eller annen julefilm, drikke gløgg og spise julekaker mens vi har en masse tente stearinlys rundt omkring.

En av mine absolutte favoritt-julefilmer er A Christmas Story (ikke å forveksle med A Christmas Carol). Denne filmen er bare så hysterisk morsom.

Her er traileren


A Christmas Story kan du kjøpe
HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.