torsdag 26. april 2012

Nye smykker

Har sittet og kost meg i dag med smykkelaging. Det var ikke så helt enkelt med lange negler, men jeg fikk det nå til. Det er vel bare en vanesak regner jeg med.

Jeg er også igang med å lage et ankelkjede i ekte sølv, som skal legges ut for salg om ikke så altfor lenge.

Jeg skulle gjerne ha laget enda et kjede av det siste smykket som jeg kunne selge, men jeg får ikke tak i flere av disse anhengene. Derfor er jeg så egoistisk at jeg beholder dette selv...

Har gått rundt og tenkt på turen til Rosendal. Skal inn og vaske Oscaren og så skal analkjertlene tømmes. Det er mange som klager på at sekretet fra disse analkjertlene lukter så ille, men jeg har tømt disse på flere hunder, men aldri opplevet at det har luktet noe særlig. Kanskje luktesansen min er litt gåen, eller så er jeg immun mot lukten. Hihi...

En ting er hvertfall sikkert. Det er at pingviner stinker. Jeg jobbet hos en vetrinær for mange år siden hvor vi fikk inn en pingvin som var litt småsyk. Gudhjelpemeg, den stinket. Den luktet råttent sjøvann. Etter at hadde gått, måtte vi åpne alt vi hadde av vinduer for å få ut stanken. Det var den verste lukta jeg noen gang hadde kjent.
Jaja, nå skal jeg til med noe som ikke lukter fullt så ille, nemlig middag. Det blir stekt fisk/poteter/salat til middag i dag.

C ya...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.