onsdag 11. april 2012

Rare sko

Det er utrolig mange grusefulle sko som er ute og går. Jeg synes disse som har hæler hvor du nesten står på tåspissene og i tillegg har platå på mange cm er forferdelige. Noen hæler er jo oppi 20 cm. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å bevege seg i disse skoene.
Jeg hadde en pussig opplevelse på en Rema-butikk en lørdags-kveld. Der gikk det en ung jente som antagelig skulle på fest. Problemet var at hun hadde store problemer med å gå pga hælene. Jeg ventet hele tiden på at hun skulle falle. Jeg hadde rett og slett vondt av henne. I tillegg var det vinter og veeeeldig glatt ute. Jeg håper bare at hun kom seg til festen uten å brekke armer og bein.

Når man skal på fest og vil gå i slike hæler er det kanskje lurt å ta på seg støvletter og bytte sko når man kommer frem. Jeg tror ikke disse hælene er beregnet på at man skal bevege seg over store avstander. Flott er det, men risikoen for å havne på legevakten er ganske stor da...

Jeg leitet litt rundt på nettet for noen dager siden og fant noen grufulle sko. Finnes det ett menneske i verden som kunne tenke seg å gå i noen av disse?

I doubt that...









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.