søndag 5. april 2015

Avhengig av flasken


Jeg har en hemmelighet som jeg har lyst til å røpe.

JEG ER AVHENGIG AV FLASKEN

Jeg har hatt denne avhengigheten de siste 2 årene. Min mann vet om det, men det gjør ikke resten av familien og jeg mener at de ikke trenger å vite det heller, men nå har tingene vært så påtrengende at jeg er nødt til å "komme ut av skapet".

På dagtid klarer jeg meg godt uten. Det er når kvelden kommer at det begynner å bli tøft. Jeg tror faktisk at det har gått så langt at jeg ikke klarer å slutte med det. Jeg er nødt til å ha den ved siden av meg og min kjære setter den alltid frem til meg før jeg skal legge meg. Ikke bare det, han finner frem mer til meg hvis jeg skulle våkne utpå natten og bli tørst.

Jeg har faktisk 1 glass på nattbordet, som står klart hvis drikkebehovet skulle bli påtrengende. Denne avhengigheten har blitt verre og verre og jeg tror aldri at jeg kommer til å slutte med dette. Jeg kommer meg bare ikke utav dette.

Egentlig trenger jeg hjelp. Jeg har jo på en måte fått den hjelpen jeg trenger, ved hjelp av et godt varmt teppe, men det er ikke alltid nok. Når skjelvingen tar overhånd, MÅ jeg bare ha flasken min.

Nå tror du sikkert at jeg snakker om alkoholisme, men det er det ikke.

Jeg snakker selvfølgelig om varmeflasken og vannet som jeg må ha om natten.

Snart over
Fra spøk til kanari.

Idag er det 1. påskedag og påsken nærmer seg slutten. Heldigvis. Noe mer kjedelig enn påskedagene, skal en lete lenge etter. Det er altfor mange helligdager og det er så stille over alt. Naboene er bortreist og her sitter min kjære og jeg i vår tosomhet. Det er slett ikke ille akkurat det, men litt liv rundt oss, hadde vært bra.

Nå når påsken snart er omme, er det virkelig på tide å nyte våren til fulle. Her i Bergen er det meldt hele 10 varmegrader i slutten av perioden. Heldigvis for det. For noen dager siden våknet vi opp til sne og sneen lå i 2 hele dager. Vinteren er jammen gjenstridig.

Jeg er nå i full gang med å planlegge nye smykker. Nå blir det fine sommersmykker til å henge rundt halsen. Jeg må bare få synet tilbake først. Jeg skal til forundersøkelse den 13. så får vi se hvor fort de kan ordne øyet mitt.

Jeg er lei av å slå meg gul og blå hele tiden...2 kommentarer:

Toril sa...

Ha, ha, ha :) Kjempegodt med varmeflaske :) De gangene jeg er skikkelig kald synes jeg det er godt når en katt kryper under dyna, og det varmer :)

Det har vært stille her også. Har jo vær syk med lungebetennelse, og blogging har vært helt nedprioritert fra min side. Er slapp pga medisinen.

Har kost meg, lest, holdt på med håndarbeid, hørt på musikk, hatt besøk av venner og familie, sett på kjempekoselige filmer på TV og kost med kattene :)

Her i huset hvor vi bor har naboene våre vært hjemme, men det har vært stille i gata. Lykke til med synsundersøkelsen, og jeg gleder meg til å se de kjempefine smykkene du lager :)

Ønsker deg en kjempefin 2.påskedag :)

Bloggklem fra Toril

Joy sa...

der lurte du meg:)
jeg ellers koser med ensomheten...alene for tiden. mannen er ombord igjen. det er så mye å finne på at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne:)
i morgen er ny arbeidsdag etter lang ferien:)