fredag 24. april 2015

Min ønskeliste

Til høsten kommer skattepengene og hvis alt stemmer, blir det litt penger på konto. I den forbindelse har jeg planer om å bruke litt av pengene på et nytt objektiv. Jeg har bare et ganske så kjipt et akkurat nå og hver gang jeg skal fotografere, låner jeg min manns, så sant han ikke skal fotografere.

Jeg har mange ting som jeg ønsker meg. Noe er jo helt hinsides dyrt, men jeg tar det nå med allikevel.

Biler
Mercedes CLA
Mercedes S-klasse

Båter
Lursen yachts


Riva


Hus
Et skikkelig artdeco hus.
Ikke de forferdelige "artdeco"-husene av tre,
som popper opp som paddehatter
rundt i Norge.

Vesker
Hermes Birking bag
Stor Chanel veske
Balenciaga

Parfyme
Imperial Majesty

Aqua Florentino

Nå er det sikkert mange som har fått kaffien i halsen over denne ønskelisten og noen vil nok kalle den svært så overfladisk, kjenner jeg enkelte rett. Mange har også den overbevisning om at penger ikke er alt her i verden, men det stemmer ikke. Penger ER viktig for alle og jeg tror ikke det finnes noen som ikke hadde hatt lyst på noen milliarder på kontoen.

Jeg innrømmer det; jeg elsker dyre ting. Det har jeg alltid gjort og kommer alltid til å gjøre. For noen er jeg veldig overfladisk, men det får bli deres sak. Jeg har en stor glede av å shoppe og koser meg hakk ihjel når jeg er innom de få ekslusive butikkene som finnes her i byen. Det meste blir vindu shopping, men av og til kommer jeg over ting som jeg bare må ha.

Husk at penger er gøy. Penger gir trygghet, mer fritid, lykke og valgfrihet.

Ha en super pengesterk helg alle sammen.

Cheerio 
(Hever champagneglasset og venter på millionene...)