onsdag 1. april 2015

Våren har tatt påskeferie...

Dette bildet stemmer ikke overens med det synet som møtte oss da vi kikket utav vinduet i dag morges. Dette som skulle være første vårdagen, startet med sne. Det var helt hvitt ute og det ligger et tykt teppe med denne sneen enda. Det er hermed bevist:

VÅREN HAR TATT PÅSKEFERIE!

Hvor lenge denne ferien kommer til å vare, er uvisst. Moffeliten har tatt tykk genser, strømpebukse og strikkesokker på seg og sitter med en god kopp med Pukka-te for å forsøke å få varmen i seg. Det er nå pokker hvor gjenstridig denne vinteren skal nå være. Den gjør alt den kan for å ødelegge for oss varme-avhengige - og jeg som var iferd med å hente frem vår- og sommerskoene. Det blir nok en stund til før det går an å sette seg ut på terrassen.

Nytt fra sykehuset
Nytt og nytt. Det er vel ikke så mye å melde. Feberen er fremdeles ikke gått ned. Nå mener legene at han kan ha en protein-mangel som gjør at han har feber. Hvor lenge skal de holde på med denne gjettingen? Det er ingenting å lure på. Jeg synes det er rart at de ikke tar utvidete blodprøver, spesielt når det gjelder å finne ut nivået av mineraler og vitaminer. Må de få beskjed fra pårørende hva de skal gjøre?

Nå er ikke jeg medisiner, men man må jo lure på hva de egentlig tenker på. "Du er en medisinsk gåte", er beskjeden min bror fikk, både fra Rikshospitalet og det sykehuset han er på nå. Hvis noen er en medisinsk gåte, betyr det bare at de ikke har undersøkt han tilstrekkelig. Jeg venter nå på at han skal få beskjed om at han er frisk, siden de ikke klarer å finne utav ting.

Time will show....

Ingen kommentarer: