søndag 12. april 2015

Kramgel i hønsegården


Moffeliten er forurettet...
Noen av kvinnfolkarten er bare så hinsides at en ikke forstår hvordan de klarer å ta 2 skritt frem uten å snuble.

Denne saken gjelder ikke det temaet som jeg skrev om der det dreide seg om en krangel mellom 2 bloggere. Neida, dette ar i en Facebook-gruppe som jeg nettopp meldte meg ut i fra.

Jeg nekter å sitte og lese at jeg blir kalt kynisk juggelselger og egoist..

Dette medlemmet kaldte smykkene som jeg selger i Epla-butikken for billig juggel, siden det ikke var sølv og gullprodukter. Dette var det en gullsmed som klarte å lire av seg faktisk.

Saken dreide seg om nikkeltesting og jeg sa, som sant var at jeg ikke kunne garantere at produktene som jeg selger er nikkelfrie. Da tok dama, som kalte meg disse tingene, helt av. Det var den ene styggedommen etter den andre, med capslocken på og utropstegn. Hun kunne ikke tåle at jeg og noen andre mente at det var greit å bare skrive at smykkene vi selger kan inneholde nikkel. Neida, etter hennes mening var all bruk av nikkel forbudt. Uansett, men hun er nikkelallergiker selv og det er vel slik med alle allergikere, at de vil forby det de er allergisk overfor. Det ble så mye skrik og hyl til slutt at jeg ikke orket mer.

Jeg gidder ikke være med i slike grupper der folk ikke tåler andre som er av en annen mening uten at de må hente frem klubben og slå deg flat.

Jaja, det er godt å slippe kaklingen. Jeg kommer til å kjøpe smykkedeler på Ebay og etsy heretter.

Så får kranglefantene krangle ifred. God natt og sov godt.

3 kommentarer:

Toril sa...

Jeg har også meldt meg ut fra en gruppe på facebook. Det var en kattegruppe hvor fokuset skal være på kattene våre som vi elsker, men det var så utrivelig på den gruppa at du aner ikke. Folk gikk ikke av veien for å slenge dritt om hverandre hvis de var uenige. Moderatorene på gruppa har ikke gjort noe annet enn å slette stygge personangrep m.m. Til slutt valgte jeg i hvert fall frivillig å melde meg ut av den gruppa.

Jeg blir fysisk dårlig når det krangles, og det gjelder også på facebook, og jeg skjønner ikke vitsen hvorfor man skal holde på slik på en facebookgruppe hvor man samles fordi man deler en interesse. På den facebookgruppa jeg var med i, var det mange sterke personligheter, og det var de som gikk i klinsj med hverandre, fordi de ropte høyest at de var uenige med hverandre. Ingen av dem tålte at den andre sa i mot, og det ble et munnhuggeri uten like. Selv om moderator sa nå stopper vi tråden, så fortsatte de. Til slutt måtte modratorene i gruppa inn for å slette hele tråden.

Jeg lar ikke slike kverulanter og kranglefanter få ødelegge min facebookglede. Da var det bedre at jeg meldte meg ut :)

Ønsker deg en fortsatt kjempefin og god helg :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Moffeliten sa...

Tusen takk. Jeg har fått vite i ettertid at denne personen ikke er helt... god. Hun har laget kvalme for mange og rapportert dem i øst og vest. Hun tåler visstnok ikke å bli motsagt. Blir hun det, gjør hun hva som helst "for å sette deg på plass"...

Joy sa...

synd med sll kranglingen. Jeg også liker ikke å være med på slik
.
ha en fin søndag!