fredag 9. mars 2012

Ny dag

God morgen alle sammen. Nå er frokosten fotært og jeg har en koselig, men travel dag foran meg. I dag skal det sorteres litt her i leiligheten og i kveld skal vi til Fitjar for å besøke familie. Det skal bli kos. Jeg skal få signert forlovererklæringen og på mandag skal alle vieleses-papirene leveres inn.

Jeg må også skaffe meg et nytt pass. Det jeg hadde er gått ut og dessuten forsvunnet i flyttelasset. Gruer meg litt til å gå i gang med dette. Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor. Det virker som om en del ting blir mer "kvient" å gjøre ettersom man blir eldre. Ting som var lette å gjøre da man var yngre, blir verre nå. Er det aldrene som gjør dette? Til og med å komme seg ut av huset blir verre, men jeg NEKTER å la det styre meg. Jeg vil ikke bli som min mor. Hun sliter veldig med dette og det er så trist. Jeg må bare skjære igjennom.
Dessuten har det gått opp for meg at jeg har flyskrekk. Hva er nå det for noe da??? Jeg som alltid har vært fascinert av fly. Småfly gjør meg ikke så mye, men disse store, tunge maskinene er bare forferdelige. Jeg har faktisk ALDRI flydd før (tro det eller ei), men nå må jeg bryte igjennom dette også, ellers blir det ikke bryllupsreise til Jersey. Jeg vil ikke at redslene mine skal styre livet mitt. Så det så  o_O

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.