torsdag 30. august 2012

Frustrert, irritert og suuuuur

Det er nettopp det jeg er for tiden. HVOR I SVARTE BLIR BRYLLUPSBILDENE AV??? Nå er det 2 MÅNEDER siden vi giftet oss og enda har vi ikke fått dem. Jeg er så driiiiitlei nå. De skal ikke redigeres og heller ikke konverteres. Dette gjør vi nemlig selv. Det hadde tatt fotografen toppen 10 minutter å overføre disse til en minnepinn og sende den til oss.

Jeg synes det er uhøflig å dra det ut så mye som denne fotografen har gjort. Vedkommende skylder på at han/hun har så altfor mye å gjøre, men en skal jo for søren ikke ta mer arbeid på seg enn man klarer å gjøre ferdig innen rimelig kort tid...?
Vi var også en smule misfornøyd med det tekniske. Mange av bildene som ble tatt ute er altfor lyse og utbrente.

Vi har bestemt oss for å bruke bilder som forloverne/brudebarna tok, slik at folk i det minste kan få takkekortene sine.

Siden bildene er så seine, er vi fristet til å kansellere hele bestillingen. Vi godtar rett og slett ikke at det skal ta SÅ lang tid å få bildene. Kanskje vi må dresse oss opp igjen, bestille ny brudebukett og hente inn forlovere og brudebarn slik at vi kan ta bryllupsbildene hos en annen og mer profesjonell fotograf...

Det er fristende...

Dette er ett av bildene som skal brukes på takkekortet.