torsdag 18. april 2013

Travelt i dag

Huheiiii, hvor det går!

Jeg kom hjem i kveld og så til min glade overraskelse at jeg har fått 10 nye bestillinger på baroni-smykkene. Så gøy! Det ligger nå domer og bilder over hele stuebordet og printeren går nesten varm. Jeg var og kjøpte mer fotopapir og blekk i dag. Kjøpte dobbelt slik at jeg ikke går tom på en stund.

Jeg er hyper-stresset, men har det gøy allikevel. ENDELIG ser det ut til at jeg har et produkt som kan bli en suksess. Jeg har mange planer vedr. disse smykkene, men jeg tar ett skritt om gangen. Jeg har hvertfall vært på Panduro Hobby og hamstret kjeder, ringer og låser. Dessverre var de tomme for kjeder i bronsefarge, men jeg har sendt melding til kundene mine og håper at de viser forståelse for at det blir en stund til jeg kan levere smykkene. Jeg har laget et flott kundearkiv, der jeg fører opp bestillingene som jeg får inn samt prisen. Hvis det begynner å ta virkelig av, vil jo myndighetene ha tallene mine også, men der har jeg en flink ektemann som kan hjelpe meg med å forstå alle reglene når det gjelder kjøp og salg OG myndigheter.

Ill. foto

Var også en tur til kiropraktor i dag. Måtte knekkes opp littegrann. Kiropraktoren min er bare SÅ flink. En skulle ikke tro at ved å trykke på et spesielt punkt på ryggen så skulle det løsne, men det gjør det faktisk. Etter at hun hadde trykket litt, kjente jeg at spenningen begynte å slippe. Etterpå ble ryggen satt på plass og nakken vridd på plass. Jeg må en tur tilbake til henne i neste uke siden jeg er pinnestiv over det meste av kroppen. Jeg håper nå at jeg kan klare å gå tur uten å få følelsen av at jeg mister pusten og besvimer.

I morgen blir det en tur til Nails for You for å fikse på neglene. De trenger også sitt. Jeg tror jeg kommer til å gå for enkel fransk. Synes det er finest. I tillegg skal jeg se om jeg får tid til å stikke oppom Haukeland for å ta noen blodprøver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.