fredag 17. mai 2013

Feirer ikke dagen

I år har vi valgt å la 17de mai feiringen blåse bort med vinden. Feiringen blir litt vel krampaktig for gamle folk som oss. I stedet blir det jobbing. Min kjære skal på jobben og jeg skal jobbe hjemme med diverse prosjekt, men fenalår og rømmegrøt skal vi ha. Som vanlig lar jeg være å gratulere noen med dagen i dag. Det er det samme som med nyttår. Jeg ønsker heller ingen godt nytt år. De som kjenner meg vet grunnen til dette.

Har fått en del pakker med smykkedeler den siste tiden, så nå går smykkeproduksjonen som det fyker etter. Det er så gøy!!! I tillegg holder jeg på med å planlegge sommerkonkurransen og premiene er bestemt. 1. premien blir litt mer eksklusiv enn den har vært før, så gled dere.

Jeg holder egentlig på med en haug med klevask. Dessverre kan jeg ikke vaske klær i dag, men det får stå sin prøve. Får fortsette vaskingen i morgen istedet. Klesskapet tømmes nemlig nå for å få plass til sommerens plagg, som er helt nye. Jeg skifter ut garderoben hver sommer og høst. Da går de brukte klærne på Espehaugen. Gidder ikke bale meg opp med å selge disse.

Moffe Bustehode
sier God Morgen!

2 kommentarer:

  1. Hei Wenche :-)

    Hvis Espehaugen = søppel, så vil jeg absolutt anbefale deg å levere klærne til Freetex i stedet! Det gir en GOD følelse for giveren, og gir mange positive bivirkninger for samfunnet! Folk i arbeid, minder søppel, gjenbruk, billige klær for studenter og folk som ikke har mulighet til å bruke mye penger på klær. Du har god klessmak, så det er noko mange som ville sette pris på å få kjøpe dine brukte klær!

    Jeg vet ikke hvorfor du ikke ønsker noen godt nyttår eller god 17.mai, men håper jeg ikke fornærmer deg når jeg ønsker deg en god dag i dag :-)

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.