onsdag 7. mars 2012

Ny tur til legen

Hadde en ny tur til legen i dag, uten resultat. Fremdeles kan en ikke utelukke kreft, men sannsynligheten er gangske liten. Ingen av blodprøvene tyder på noe skummelt, men siden jeg ikke har vært på ct enda, må vi holde noen av mulighetene åpne fremdeles. Håper virkelig det er noe som kan fjernes, jeg tenker på cyste og lignende.

Det er et himla vær ute. Vi er visst ikke helt ferdige med vinterstormene enda, men jeg håper at dette er den siste for i år. Holdt på å blåse bort da jeg kom rundt hushjørnet i dag.

Klarte faktisk å finne en ganske fin vår/sommer jakke på Kappahl i dag (helt umulig for meg å reise fra byen tomhendt). Hadde faktiske behov for en ny jakke(haha NOT...) Jeg har bare en trillion jakker i skapene mine. Problemet mitt er at jeg går så fort lei klærne som jeg kjøper. Det samme gjelder vesker. Jeg har en mengde fine vesker (og dyre) vesker som sikkert aldri kommer til å bruke. Tror jeg snart skal legge disse ut for salg, men ikke før jeg har fått tak i en Prada-veske (believe me). Det KAN jo hende at jeg kommer til å ha bruk for en av dem, så jeg får tenke på det...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.