fredag 8. juni 2012

Bryllupsmenyen

Jeg lovet for lenge siden å legge ut menyen til bryllupsmiddagen. Nå har vi ikke fått bekreftet denne enda, men det er hvertfall denne vi har svært lyst på.


Meny

Forrett
Vitello Tonnato
Braissert kalveplomme, semi-tørkede cherrytomater,
Kapers, salat, parmesan og tunfiskmajones


Hovedrett
Saltimbocca
Svinenakke fra gårdene Stange og Nes fylt med
Santa Kristina skinke, cremet Cavatelli, mais,
tomat, bacon og salvie-sherry reduksjon

Dessert
Sjokolade
Manjan Savarin med friske bær og vaniljeis


Det blir også alkoholfrie drikkevarer til middagen. På det feltet er jeg ganske stremg. Jeg mener, siden det er barn tilstede synes jeg ikke at man skal nyte alkohol. Det siste barna trenger er småfulle voksne rundt bordet. Jeg synes det er viktig å vise at man kan komme sammen til fest med både voksne og barn, og samtidig vise at man kan ha det kjempe-kos uten alkohol.
Champagnen får vente til de nygifte har kommet hjem til seg selv.
Dessuten skal vi tidlig opp dagen etter. Da blir det ungene sin dag. De skal få velge å gjøre det de har lyst til selv, uten at vi voksne blander oss inn og sier nei. Jeg regner med at det kommer til å bli enn utrolig aktiv, slitsom, men kjempegøy dag. Gleder meg. Det er ikke så ofte jeg ser tante-barna. Derfor må den gamle tanten få lov til å skjemme dem bort litt.

Mandagen etterpå skal vi på bryllupsreisen, så vi har knapp tid på oss. Vi har faktisk bare søndagen å gjøre klar ting og det er dagen etter "Bydagen" vår.

Gleder meg hvertfall utrolig mye til den helgen. Yeeeay!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.