lørdag 9. juni 2012

Face It

Så er timen bestilt hos Face It. Før bryllupet skal jeg fikse litt på øyenbrynene. Pga min "høye" alder, har jeg litt kraftige øyenbryn. Selv om de er veldig lyse, vil jeg få de formet. Jeg tør ikke gjøre dette selv da jeg aldri har fosøkt. Jeg gleder meg til å se ut som en dame på øyenbrynene.


Jeg var innom nettsiden til salongen http://www.faceit-hudpleie.no/ og ser til min glede at de har ganske lave priser på diverse behandlinger. Massasje til under 500 kroner - det er billig det. Tror jeg skal forsøke noe sånt litt seinere på året.

I dag skal jeg fortsette å rydde i leiligheten. Skulle ønske jeg hadde et sted hvor jeg kunne sitte med smykkelagingen uten at jeg trengte å rydde hele stuen etterpå. Det hadde vært ypperlig å leiet et lite sted hvor jeg kunne holde på med mine kreative sysler, men så er man ikke millionær heller (hmm... trenger sponsorer...).
Jeg har hvertfall ikke tid til å lage flere smykker nå før bryllupet. Frem til den store dagen har jeg fullt opp av timer og avtaler som jeg skal igjennom.

Skal være glad når jeg kan senke skuldrene og puste igjen. Har ikke pustet siden mars...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.