torsdag 15. mai 2014

Ut å Stjele Bjerk...


I går var det "Ut og stjele bjerk"-dagen. Man må jo pynte til Dagen og da trenger man bjerk. Dette er en årlig hendelse her i huset og vi pleier å luske oss inn på diverse områder i skogen for å forsyne oss med litt buskas til den 17. Bøndene har nok bjørk i skogen, så jeg tror ikke de vil savne noen kvister. De fineste kvistene sitter på unge trær. Dvs. trær som er lavere enn meg selv. Vi sier aldri hvor vi skal eller har vært da vi ikke vil ha noen av disse sutrete, skyteglade bøndene på nakken. De tar seg til rett i naturen på en verre måte enn hva vi gjør. Vi rydder tross alt opp etter oss...

SÅ stolt!

Det er umulig å få skikkelige bilder av folk med dette mobilkameraet. Uansett hvordan en gjør det, blir en distorted. Overkroppen blir kjempestor mens beina blir tynne, små og forvridde, men man gidder da ikke dra med seg et fullformat kamera når man skal på bjerkeslang.

Nå er bjerken kommet i en stor bøtte med vann og flaggene er strøket. Det er også duken. Dessverre har vi ikke hvit duk. Vi kjøpte en til jul ifjor, men den viste seg å være en overduk.. Dvs den var gjennomsiktig, så den gikk i bosset. Vi får bruke den fine, grå duken som vi fikk i julegave. Den er kjempefin og elegant trass i at den ikke har 17. mai fargen.

Jaja, det blir en ordning på alt. Tror jeg...