fredag 8. august 2014

Sutre Sutre...

Her kommer det 100de sutreinnlegget her på bloggen.

På onsdag ringte jeg tannlegen og avbestilte timen som jeg hadde igår. Jeg kunne med glede melde fra om at jeg endelig var smertefri og ikke trengte timen, MEN! Nå viser det seg at jeg trengte den allikevel, for i dag verker jeg såpass kraftig at jeg nesten står på hodet. Jeg har klart, ved hjelp av en tannstikke, å lokalisere hvor smertene befinner seg og nå kan jeg fortelle tannlegen nøyaktig hvor det gjør vondt.

Jeg har fått en ordentlig tannkjøtt-betennelse og dette kan være en av grunnene til tannpinen. Jeg må antagelig på en kraftig antibiotika-kur. Tannlegen har aldri fjernet tannstein på meg og jeg regner med og håper at det vil ordne seg når jeg har fått en time til dette. Fjerning av tannstein er noe som er grusomt vondt for meg, men må jeg så må jeg.

Er det ikke typisk? Rett før en helg, skal det begynne å verke. Jeg tror jeg har en liten belsebub i tennene som elsker å finne på rampestreker.

Den andre tingen som jeg skal sutre over, er nakken og skuldrene. Etter at jeg brøt sammen og ble sengeliggende en dag, har nakken og skuldrene vridd seg sånn utav stilling at jeg knapt kan røre meg. Dette er fordi at smertene er så store og at jeg blir svimmel hver gang jeg reiser meg opp. Jeg har forsøkt flere ganger å ta heisen opp i hallen for å hente posten, men har vært nødt til å gjøre retur. For at jeg skal klare å holde meg oppe, er jeg nødt til å bruke stokk. Jeg har fått time hos kiropraktor på tirsdag og gleder meg til å bli satt på plass igjen. Hvordan jeg skal komme fra parkeringshuset på Bystasjonen og til kiropraktoren, har jeg ikke peiling på. Det må gå på et vis. Jeg kan jo ta drosje de 300 meterne som det er til kiropraktoren.

Nå skal jeg bare ta det med ro og håpe på at jeg atter engang blir smertefri neste uke...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.