tirsdag 11. november 2014

DBN Prosjektet - Ulv

Jeg er begynt å planlegge neste års DBN smykker. I dag kom det 2 ulvehoder i posten. Jeg ville ikke bestille flere foreløpig da jeg har planer om å legge disse to ut på auksjon. Hvordan denne auksjonen skal foregå og hvor den blir, har jeg ikke helt bestemt enda. Jeg må få unna det jeg holder på med nå.

Jeg tenkte at jeg skulle lage et kjede med et par røde swarovski-krystaller som passer øynene til disse ulvene. Jeg får se...

Nå går jeg å tripper fordi jeg ikke har fått lampwork-revene i hus enda. Estimert leveringstidspunkt er imorgen, onsdag og jeg har ikke sett snurten av dem. Jeg sjekket trackingen og der står det "in transit", men det har det gjort de siste 14 dagene. Håper at det ikke er lenge før de dukker opp.

Kiropraktor
På grunn av at jeg sitter i den samme stillingene i endel timer nå, har rygg, nakke og skuldre låst seg, så i dag bar det avsted til kiropraktoren min. Nå har jo min faste kiropraktor mammaperm, men hun har en kjempeflink stedfortreder som skal løse opp i de ultrastive musklene mine. Det blir vel endel timer fremover og jeg må kikke dypt i lommeboken eller rettere sagt bankkortet.

Det er jammen dyrt å drive veldedig arbeid. Ikke bare er det smykkedeler som skal kjøpes inn, men kroppen må også ha sitt.

Jaja. Jeg får suge på stortåen til etter jul. Hihi...


1 kommentar:

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.