søndag 2. november 2014

Et stort spørsmålstegn????????

Jeg lever i en skikkelig angs- og stresseperiode når det kommer til DBN prosjektet for tiden. Delene skulle vært levert mellom 20. oktober og 6. november, men jeg har ikke sett noe til dem enda. Som regel tar det ca 30 dager fra bestilling til levering og jeg bestilte dem 15. oktober.

Jeg sjekket trackingen, men der var det ingen informasjon og jeg kontaktet derfor leverandøren, men de kunne/ville ikke hjelpe meg.

Det er en risikosport å bestille fra Kina. Varene kan være flere måneder forsinket, eller forsvinne under forsendelsen. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har måtte etterlyse varer. Som regel få jeg refundert kjøpesummen, men noen ganger gidder ikke leverandørene svare på henvendelsen i det hele tatt.

Jeg var nok for sein med å bestille når det kommer til å få leveransen i tide, men hvem kunne forutse at jeg skulle få en slik respons på dette prosjektet.

Jeg har nå bestemt meg for å lage 10 forskjellige smykker som vil bli lagt med i pakkene til 10 kunder som blir valgt ut ved loddtrekning. Det blir forskjellige smykker - øredobber og/eller halssmykker, så får jeg håpe at dere ikke blir altfor sinte på meg hvis pakkene som dere skal ha, ikke kommer til det tidspunktet som jeg lover.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.