onsdag 26. mars 2014

Tur? Hvilken tur..?



Det kan man jammen spørre om nå. Jeg har ikke vært ute og gått skikkelig tur på 2 uker (!). Først og fremst er det ryggen som streiker og i tillegg har jeg vært så redd for den berømmelige legetimen som jeg skrev om tidligere, at jeg ikke hadde ork til å ta meg sammen.

Mens denne legesaken sto på, kom ryggen seg, men når er den verre enn noen gang. Jeg har vært i sentrum 2 påfølgende dager og begge dagene måtte min kjære hente meg da smertene mine var så store at jeg nesten besvimte. Det er i nakken og skuldrene det sitter og på en eller merkelig måte hindrer det meg i å puste skikkelig.
Jeg har forsøkt å shoppe litt disse dagene, men har vært nødt til å droppe det fordi jeg rett og slett ikke orket. Når jeg er hjemme, sitter jeg i sofaen og ser film. Jeg har tidligere fått resept på Brexidol av legen min, men jeg tør rett og slett ikke ta dem da jeg er veldig redd for alle disse skumle bivirkningene som enkelte har. Jeg har IKKE lyst til å havne på legevakten/sykehus, selv om jeg stortrives på Haukeland.

Humøret mitt dropper pga at jeg er så "låst". Jeg kan ikke gå noe sted og kan heller ikke gjøre noe og føler meg rett og slett laaat.

Jeg får trøste meg med at hvis det blir varmt og sol imorgen skal jeg sette meg ut i en stol på terrassen og bare nyyyyyte våren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.