søndag 16. mars 2014

Tur til Rosendal


I går klarte vi ENDELIG å komme oss til Rosendal. Det var så vidt, siden vi sov til nærmere kl 11 igår formiddag. Vi skulle egentlig vært reist kl 9, men vi var sent oppe kvelden før og da ble det som det ble.
Vi kunne jo ikke dra hjemmefra uten å glemme noe igjen, eller rettere sagt; JEG kan ikke dra hjemmefra uten å glemme noe. Det første jeg glemte, var Glucagon, tett fulgt av armbåndsuret og ene øredobben. Til slutt klarte jeg også å glemme det aller viktigste, nemlig en gammel, gammel fotoalbum fra min oldemor. Det var en nabo som skulle bruke noen bilder i en bok han holder på med. Det går jo an å sende den, men dette er et uvurderlig album og jeg har ikke lyst til å slippe det fra meg, uten å ha kontroll på det.

En annen ting jeg er skeptisk til når det gjelder dette albumet, er at man bruker fingrene uten å ha hansker på når man håndterer slike gamle bilder. Fingeravtrykk på gamle bilder er fy-fy da disse fingeravtrykkene vil ødelegge bildene over tid. Jeg vil heller ikke at bildene skal tas utav albumet da de er satt inn i spesielle lommer, som gjør det nesten umulig å ta dem ut uten å ødelegge disse papirlommene.
Det er dumt at jeg glemte det, men skaden er allerede skjedd og hvis vedkommende har lyst til å låne albumet, må han nesten ta turen til Bergen for å hente det.

                                                                                                                                                                   
Mamso og meg
Som sagt, var vi altså en tur til Rosendal i går. Min kjære mor trengte litt undervisning i bruk av den nye Samsung Galaxy s3, som hun har kjøpt seg. Det var ingen vanskelig sak å lære fra meg, som jeg var så redd for tidligere. Hun var kjempeflink elev og har brukt telefonen mye for å lære seg bruken.

Hun ønsker å gå over til en såkalt seniormobil. Det har jeg lovet å gi henne i fødselsdagspresang. En slik telefon er helt uten alle disse dumme duppedittene, som kan forvirre hvem som helst. Den ser ut som en av de gammeldagse, vanlige, trådløse fasttelefonene. Jeg tenkte først at jeg kunne overta den androide mobilen, men den viste seg å være svært vanskelig å lese for meg som ikke ser en døyt når jeg skal forsøke å lese en tekst. Dessuten har jeg lyst på en annen og litt større mobil.

I natt bestilte jeg meg en Galaxy Note 3, som er en ganske stor mobil, men angeren tok meg og jeg sendte senere en avbestilling på denne telefonen, men nå har jeg bestemt meg for at jeg vil ha den likevel. Det skal ikke være lett (rødme rødme).
Det som er så dumt, er at jeg må legge inn alle appene, som jeg har på den gamle mobilen på nytt. Det er jo litt dumt, siden jeg vil miste en del data. Spesielt Lifesum kaloritelleren blir dum. Alt er jo registrert for 2 måneder siden og dette vil forsvinne når jeg må laste den inn på nytt på en annen mobil.

Hjelpe meg. Det er ikke lett å være en vimsete dame...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.