tirsdag 25. desember 2012

Årets julegaver

Ble mottatt med stor begeistring. Alle gavene var virkelig flotte. Vi fikk mini-støvsuger, som er fin til å fjerne alle brødsmulene på kjøkkendisken, ett nydelig portrett av vår niese, en kjempefin kalender med tantebarna, en digital fotoramme og en miks-master.


Sistnevnte var spesielt morsom da vi var en millimeter fra å kjøpe oss en miksmaster før jul. Planen var egentlig å lage riskrem, men siden vi ikke hadde tid eller anledning til å snappe med oss en mikser da vi var på Elkjøp noen dager før jul, ble det kjøpe-riskrem som vi ikke spiste igår.

Julaften ble så stemningsfull som den kunne blitt. Mens min kjære var på julebesøk, stod konen og kokte risgrøt. Denne ble fortært kl 14. Etterpå slappet vi litt av og så på tv, før jeg gikk igang med å koke pinnekjøttet. Heldigvis hadde jeg blandet det famøse pinnekjøttet fra Birkeland med et kjipt pinnekjøtt fra Rimi. Heldigvis, for det viste seg at pinnekjøttet fra Birkeland ikke var spisende i det hele tatt. Det var faktisk helt uten smak, mens pinnekjøttet fra Rimi var knallgodt. Jeg anbefaler IKKE å kjøpe pinnekjøtt fra Birkeland. De var veldig arrogante da vi ringte fordi vi mente vi hadde fått feil pinnekjøtt. De presterte å fortelle oss at de hadde laget pinnekjøtt i 30 år og visste hvordan det skulle gjøres. Kyss meg bak. Da har de hvertfall gjort det feil i 30 år. Neste år kommer vi til å kjøpe fra Lundal, der VET vi at de har kvalitet.

Før middagen i går, slukket jeg alle elektriske lys, unntatt det på juletreet, og tente en masse stearinlys. Det gav en perfekt stemning til vår første jul sammen. Jeg har ikke hatt en så fin julaften siden jeg var barn. Etter at middagen var fortært og oppvasken tatt, satt jeg frem litt kaker. Likøren kom fram sammen med kaffen og vi gikk igang med å åpne julegavene. Vi gjorde det annenhver gang og vi koste oss noe inni-granskauen.

Jeg våknet opp idag kl 12 med såre øyne og vondt i halsen. Jeg håper virkelig at jeg ikke får noe snue nå, vi skal jo i julebesøk til mammaen min i morgen og spise lutefisk.

Jeg håper dere også har hatt en fin julaften.

Sender 1000 juleklemmer til mine trofaste lesere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.