onsdag 26. juni 2013

Det er håp i hengende snøre, tror jeg

Jeg har fremdeles et lite håp om at vi kommer avgårde på fredag, selv om undertegnede verker som besatt i tannen som ble behandlet idag. Jeg håper at det er pga behandlingen og ikke fordi det har satt seg vondt i tannen. Da klikker jeg.
Vi ringte hotellet i Asker for noen timer siden og de var så snille å flytte bookingen en dag, uten at vi måtte betale for den natten som ble avbestilt (de er snille de). Vi har også sent en melding til hotellet vårt i Askersund om at vi blir et døgn forsinket, men selvsagt betaler vi for den natten som vi skulle være der. Det skulle bare mangle.



Etter at jeg var hos tannlegen idag, ble det litt shopping igjen. Jeg har gått og sett på en jakke i lengre tid og håpet at den skulle komme på tilbud - og det gjorde den til 50% av. Jeg kjøpte en t-shirt i samme stilen (seilerstil) samt en ny tiger t-shirt og en hvit veske. Akkurat nå er jeg ikke i humør til å fotografere dem. Kanskje jeg gjør det imorgen istedet.



Nå er kl 23 og vårt kjære veivesen er igang med veiarbeid rett nedenfor oss. Jeg vet ikke hvilke maskiner de bruker, men de bråker som fanden selv. Jeg har heldigvis ørepropper som holder all lyd ute, så jeg tror jeg skal få en "smertefri" søvn, ihvertfall for ørene.

Trykkluftbor
er noe dritt.
Hvertfall midt på natta...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.