onsdag 12. juni 2013

Overlevde denne gangen også...

Tenk at jeg klarte å overleve den fæle timen hos tannlegen. Jeg er livredd for å gå til tannlege og denne gangen var det spesielt ille. Sist jeg var der for noen uker siden, virket ikke bedøvelsen skikkelig da han skulle fikse en av de innerste jekslene mine slik at jeg kjente hver eneste dreiing som boret gjorde. Valiumen som jeg fikk da virket heller ikke. Antagelig var jeg for anspent. Denne gangen fikk jeg 2 stk og det var en ganske så "happy" Moffeliten som satt seg i tannlegestolen, for å si det sånn.

Denne gangen ble det heldigvis bare fikset på en fylling som hadde fått en grop og det gikk som bare det. Ingen smerter. Vel, tannen var jo død siden den var rotfylt, men jeg klarte å mase meg til litt bedøvelse likevel. Neste gang da han skal igang med den trøblete jekselen, skal jeg få lystgass. Da tror jeg det er best at min bedre halvdel også er med. Jeg har aldri tatt lystgass før, men jeg vet fra før, når jeg får "likeglad"-medisin at jeg blir veldig flørtete og det er jo ikke så gøy for den stakkaren som skal forsøke å behandle meg mens jeg tenker på helt andre ting. Jaja, nok om den saken...



I kveld har jeg holdt på med å skrive ut litt faktura som mine kunder skal få æren av å motta sammen med smykkene som de har bestilt. Jeg synes det er enklere å sende med en faktura enn at de skal være nødt til å betale på forhånd. Dessuten stoler jeg på kundene mine og det er viktig når en driver med produksjon av håndlagde smykker. Jeg synes det er viktig at kunden får vurdert smykket før han/hun betaler og liker de ikke smykket, er det så mye lettere å sende dem i retur når de ikke er forhåndsbetalt.

Jeg var innom Fretex idag (uff...). Etter å ha sett Bargain Hunt og Antique Roadshow, har jeg lært litt om hva jeg skal se etter når jeg leiter på slike steder, men dessverre. Det var bare kjipt nips der. Det var et par kaffeservise som jeg synes var fine, men ikke fine nok til å kjøpe og heller ikke bruke. Jeg orker ikke tanken på å putte slike gamle kopper opp til munnen min, men det er gøy å gå rundt og lete hvertfall.

Jeg kom over en aldelese bedårende brudekjole bestående av blonder fra innerst til ytterst. Den var så nydelig at jeg vurderte å skille meg fra mannen min slik at vi kunne gifte oss på nytt bare fordi jeg hadde SÅ lyst på den brudekjolen.
Den hadde litt retropreg, men hvilken epoke den er fra, vet jeg ikke. Den kan jo være fra hvilket tiår som helst, men vakker var den.


Dessverre ble bildet litt dårlig da jeg kun hadde mobilen for hånden. Kjolen skulle heller ikke stått mot en hvit vegg. Den er, som sagt, helt fantastisk og mye vakrere i virkeligheten. Bor du i Bergen og har lyst på denne, enten du skal gifte deg eller ikke; løp hva remmer og tøy kan holde og se nærmere på denne.

Drømmen min er jo å hatt plass til en mengde mannekenger (ikke levende, men dukker) og kledd dem opp i gamle brudekjoler,men jeg tror min bedre halvdel hadde steilet ganske så mye hvis fruen i huset hadde kommet dragene på en mengde dukker og kjoler. Hehe...

Apropos bryllup. Nå er bestillingen klar til å sendes til mottakeren. Dessverre får jeg ikke sendt den før på fredag. Har det altfor travelt og i morgen er det en ny tur til legen for å få B12.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.