torsdag 6. februar 2014

Skummelt innlegg

Hovedsakelig, man blir vervet ved å registrere seg for så å betale ca 9 $ i mnd (ca 50-60 NOK). Man trenger ikke gjøre noe mer enn dette, men anbefalt er det å prøve å verve enda flere. Klarer du å verve minimum 3 personer vil du motta disse videoene gratis fremover, og slipper å betale mer. For hver person du verver, tjener du noen % av det de tjener, og det de har vervet tjener osv. Dette kan høre mye ut som det mindre populære pyramidespillet som er både ulovlig og en stor svindel! Konseptet bak appen er noe som heter MLM (multi level marketing, som er LOVLIG). Forskjellen på MLM og pyramidespillet finnet du her http://no.wikipedia.org/wiki/MLM.

Det jeg sier er at du kan tjene penger på dette OVER TID, men også store penger om du er flink til å verve og engasjere andre personer, som igjen verver flere personer. Jo flere du verver, jo mer penger, jo flere de verver igjen jo mer tjener DU. Hovedforskjellen på pyramide og MLM er at i MLM er det snakk om et produkt som du skal videreformidle imot betaling.

Det er utrolig mye å sette seg inn i, men kan lett forklares om dere spør. Jeg har fremdeles ikke klart å sette meg fullstendig inn, men får svar på alle spørsmål av sponsoren min. Han har til og med tatt seg tid til å oversette alle de avanserte engelske ordene for oss som ikke er så flinke på dette :P Det er som sagt mye å sette seg inn i, men om dere tar kontakt, kan jeg legge dere til en facebook side spesielt for dette konseptet, slik at dere kan spør om hva det skulle være dere lurer på uten å registrere dere. Ønsker dere å registrere dere gjør dere det, syns dere det hører risikabelt ut så lar dere være. Ingen penger tapt på det. Er dere registrert og angrer dere, kan dere slutte når som helst. Jeg vet det høres veldig utroverdig ut, men husk det dere leste i forskjellen mellom  MLM og pyramidespillet. Men seriøst, en 50 lapp er mindre enn en spotify konto pr mnd! Det er ikke det verste å tape om dere føler dere usikre?

Jeg kan linke til forskjellig som kan motivere dere og gjøre dere klokere på hva dette går ut på. Og som sagt, er det spørsmål, spør! Eller det beste : la meg legge dere i facebook gruppen. Sammen kan vi bli litt klokere på dette konseptet :P



Grunnen til at jeg står som anonym er pga jeg ikke vil ha navnet mitt knyttet til brukernavnet mitt her inne pga diverse personlige innlegg :)

Syns dere dette høres ut som humbug, vennligst la ver å kommenter i stedenfor å skape kvalm. Dette er opp til hver enkelt om dere vil prøve eller ikke. Som sagt, det er muligheter til å tjene gode penger, men ikke over natten. Lykke til! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.