mandag 3. februar 2014

Bruker ulvepels med god samvittighet (Sterke bilder!)


Jeg klarer ikke å skjønne at noen kan bruke pels med god samvittighet. Sandra Borch fra SP har nå trampet i salaten som det synger etter.

Hun mener det er helt iorden å bruke pels da oppdrettere behandler dyrene fint. Hvordan kan noen ved sine fulle fem påstå dette?! Lever hun i en annen virkelighet??? Alle vet jo at pelsdyr IKKE behandles pent. De blir plassert i små bur, må gå på netting-gulv hele sitt korte liv og er vettskremte.

Hele artikkelen kan dere lese
Her

Jeg vil våge å påstå at pelsdyroppdrettere kun er interessert i pelsen og ikke i dyrenes velferd. Dette ses jo på bildene under her.

Det som jeg reagerer mest på, er at hun sier hun er for pels, men imot Canada Goose. Jeg skjønner henne bare ikke. I mine øyne behandler pelsdyroppdretter (mink, rev mm) dyrene sine like "godt" som de som leverer pels/dun til Canada Goose.

Så lenge det ikke er et dyr vi bruker til mat, er det etisk forkastelig å bruke pels.

Det er derfor heller ikke iorden å bruke pels fra ulv da denne er utrydningstruet og blir plaffet ned av skyteglade jegere.

Jeg klarer ikke å bli klok på holdninger som de som ikler seg pels har. Det virker som om de for enhver pris forsøker å finne på en unnskyldning slik at de kan bruke pels med god samvittighet.

Til slutt:

Dere som bruker pels:

Synes dere bildene under her vitner om at dyrene har det godt...?







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.