mandag 15. september 2014

Oppe og går igjen...

Moffelitens Verden sin butikk er nå oppe og går igjen. Det er kommet nye varer inn og noen er tatt bort for å komme inn igjen litt senere. Fremdeles står det Moffelitens Juleverden på headeren. Det får stå sin prøve inntil videre.

Jeg har solgt en del smykker og jeg har ikke fått ordnet opp i det riktige antallet som smykkene leveres i da jeg har solgt endel utenom butikken min. Det er derfor det mangler en del varer.

I slutten på oktober vil julesmykkene bli lagt ut til allmenn beskuelse og kjøp. Jeg håper at dere vil like noen av disse.

Når det gjelder de tre revesmykkene som er til salgs, vil all inntekt fra dette salget gå uavkortet til Dyrebeskyttelsen Norges kamp mot pelsdyroppdrett. Når dere kjøper disse, vil jeg legge ved bekreftelse fra nettbanken på at summen dere har betalt inn, er overført til denne organisasjonen.

Jeg håper at dere har lyst til å bidra til at Dyrebeskyttelsen skal få slutt på denne uhumske oppdretten og håper at dere vil støtte opp om dette arbeidet.

Butikken finner du
Her


Ha en god shopping!



4 kommentarer:

  1. Utrolig snilt av deg å bidra med dette, du er ett godt menneske! :-) Må si jeg er helt enig i teksten på bildet også. Dyrene trenger helt klart pelsen selv enn menneskene!

    SvarSlett
  2. Hei.
    Tusen takk for det. Jeg er svært opptatt av dyrevelferd og bidrar det lille jeg kan for å støtte opp om kampen for dyrene §:o)

    SvarSlett
  3. Det er veldig bra syns jeg :-)

    SvarSlett

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.