tirsdag 30. september 2014

De første er klare


De første smykkene er nå klare til å bli sendt avgårde. Disse vil gå i morgen og mottakerne få disse i løpet av et par dager, hvis Posten gjør jobben sin.

Jeg liker utrolig godt å holde på med litt kontorarbeid igjen. Spesielt når det er for meg selv jeg gjør det. Regnskap og papirarbeid er noe som jeg liker og har hatt en liten utdannelse innen.

Jeg er nok litt gammeldags av meg. Jeg trives best når jeg kan føre inn tallene i kassedagbok, hovedbok og reskontro bok av papir. Jeg liker IKKE å holde på med tall på datamaskinen. Det er lenge siden jeg har sett de gode, gamle regnskapsbøkene til salgs i butikkene. Tiden for disse er nok dessverre over.

Jeg husker hvor jeg koste meg på skolen da jeg fikk holde på med bokføring. Jeg husker at en lærer ble en smule irritert på meg fordi jeg jobbet meg igjennom oppgaven som en plog og knapt hadde tid til å høre etter når læreren skulle forklare. Dette faget har alltid ligget lett for meg, selv om jeg ikke kan regne i hodet eller på papir. Jeg var den dårligste eleven i klassen når det kom til mattematikk i grunnskolen. Jeg klarte bare ikke å forstå oppgavene og gnagde meg gjennom matteboken som en bever gjennom veggen.

Jeg husker da jeg gikk i barneskolen; jeg klarte ikke å lære meg gangetabellen utenat. Jeg prøvde og prøvde, men klarte det bare ikke. Jeg MÅTTE regne på fingrene. Pga dette, var det en stund snakk om at jeg burde gå et år omigjen. Jeg er sjeleglad for at jeg slapp dette. Det var en del problem på familiefronten den tiden og jeg hadde det tungt nok privat om jeg ikke skulle lide meg igjennom det samme året på nytt.

Det ble nå heldigvis et nogenlunde vettig menneske utav meg allikevel.

Tror jeg da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.