onsdag 12. oktober 2011

Irritert!

Jeg er en smule sur og irritert nå. Har sittet og jobbet med bloggen i flere timer, uten resultat. Tenkte jeg skulle forbedre layouten, men det var verre enn jeg trodde. Jeg laget en banner i Photoshop, som jeg vil ha istedet for oveskrift, men det var helt umulig å plassere den i midten. I tillegg forsøkte jeg å avstemme mønsteret på bakgrunnen slik at den passet med banneret, men ikke tale om. Jeg fikk det ikke til.
Til slutt klarte jeg å rote til hele sulamitten og måtte begynne på nytt å forsøke å få den tilbake til det gamle designet.
I tillegg virker kun kommentarfeltet under "Stort og Smått". Jeg forsøkte å gå inn på "Rediger Sider" for å fosøke å få kommentarfeltet tilbake i de andre fanene - uten å lykkes. Kommentar-feltene var der i går, så jeg skjønner ingenting. Det ser ut til at diverse ting ikke virker her inne. Jeg har også forsøkt å få lagt inn en teller som kan vise antall besøkende, men den gadgeten fungerer heller ikke.
Hvis det er noen av mine lesere som har /har hatt problemer og som evt. har klart å løse disse, hadde det vært fint om dere kunne hjelpe meg. Jeg har lekt med tanken om å flytte bloggen, men jeg har ikke særlig lyst til det, men hvis det er noen som vet om andre bloggsider som man kan lage litt flott design på, håper jeg at dere kan tipse meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.