mandag 24. oktober 2011

Mysteriet løst

Vel, hvertfall delvis. Jeg fikk en mail fra Posten i dag der de skrev at de hadde snakket med Rimi Løvås. Der hadde de fått beskjed om at postboksen min var full, noe som jeg syntes var veldig rart siden jeg var oppe og hentet posten min på lørdag.
Da jeg kom opp dit  viste det seg at alle forsendelsene som jeg hadde etterlyst var på plass i postboksen. Merkelig. Kan det være noen som har fått kalde føtter mon tro? Til og med postsendingen som ble sendt for over 3 uker siden var på plass. De har heller ikke vært sendt til feil adresse.
Vel, jeg er hvertfall glad at alle var kommet på plass. Visittkortene er fremdeles savnet, men det er så mange måneder siden at de er nok borte for godt.

I dag har jeg fått tømt badet, så nå er vaskemaskinen klar til å hentes. I morgen blir det gangen og soverommet sin tur til å tømmes. Vi har bestemt oss for at alle tingene som jeg egentlig skulle selge her på MV, kommer til å bli kjørt til brukthallen på Espehaugen i stedet for. Det blir mye enklere. Håper noen har lyst på de tingene. Har forsøkt å tilby Fretex noe, men de er blitt så kresne og vil helst at vi skal kjøre sakene til dem i stedet.
Husker da jeg for noen år tilbake hadde kjøpt ny sofa. Jeg ville gi den gamle til Fretex, men dengang ei. De var ikke særlig interessert i å hente den. Derfor annonserte jeg heller i BT om at jeg ga vekk sofaen mot henting og det var slett ikke vanskelig. Folk ringte og sofaen fikk seg et nytt hjem hos en student som nettopp hadde begynt på første året ved Universitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.