onsdag 27. juni 2012

Dagens Har-Gjort

Så har jeg fått gjort det jeg skulle i dag. Hvertfall nesten. Jeg var en tur til byen for å ordne med Blomsterpaviljongen. Jo mer jeg snakker med dem, jo mer forvirret og frustrert blir jeg.
Jeg tvang dem til å skrive opp at buketten skal hentes den aktuelle dagen kl 12 blank. Arket var jo fullt av kruseduller som en tidligere ekspeditør rotet til. I tillegg ville jeg sjekke at det var en corsage til brudgommen og en til brudesvenn. Joda, det var skrevet ned 2 corsager (knapphullsblomst), men jeg ville forsikre meg om at det var spesifisert, noe som jeg såg at det ikke var.
Jeg var til slutt så fed up at jeg ga meg og gikk derfra. Jeg kommer til å KREVE at de lager den riktige størrelsen der og da, hvis det ved avhenting viser seg å være feil.

Jeg er drittlei nå. Tror ikke jeg kommer til å bruke denne butikken flere ganger. Lite profesjonelle folk...
Jeg skulle egentlig bare en snartur til byen, men det tok lengre tid enn jeg trodde. Det var sånn kø på apoteket. Tror jeg ventet i 3 kvarter før det ble min tur.
Jeg fikk meg nå litt mat på Lido. Holdt på å dø, så sulten var jeg. Maten var god og billig. Jeg betalte bare 99,- for middagen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.