mandag 15. juli 2013

Bh til småpiker

Hva i svarte.... tenkte jeg da jeg leste denne artikkelen:

http://www.kjendis.no/2013/07/15/kjendis/barn/seksualisering/kropp/undertoy/28207780/

Når ble det nødvending for småpiker å bruke bh???

Jeg er fullt klar over at mange jenter, da snakker jeg om småjenter har lyst til å bruke bh før det overhodet blir nødvendig, for å være "voksne". Jeg var på samme måten da jeg var liten, men betyr det at det skal kunne selges bh til disse jentene?

Mitt svar er NEI, NEI OG ATTER NEI. Barn skal ikke seksualiseres. Det samme gjelder skjønnhetskonkurranser for barn. Jeg blir kvalm og flau når jeg ser slike program fra f eks USA, som er en stormakt når det gjelder slike skjønnhetskonkurranser.

Hvorfor er det så vanskelig å la barn få være barn lengst mulig. De blir tidsnok voksne med alle sorger og gleder det medfører. Enkelte kjeder selger også bikini til spebarn. Hva skal de med det? Foreldre som kjøper slikt til barna skulle vært fratatt ungene. De har jo total mangel på dømmekraft og vet ikke det beste for sine barn. Jeg synes det er sykt at enkelte foreldre gjør slikt. Det snakkes jo så voldsomt om pedofili og i samme åndedrag skal småpikene bruke sexy underklær/badetøy. Aldri i livet.

Nå har svenske kjendiser gått ut og boikottet slike antrekk til barn og jeg håper at både norske og andre internasjonale kjendiser vil gjøre det samme.

Vær med og boikott butikker som selger slikt.


Barn skal IKKE gå med slikt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.