torsdag 18. juli 2013

Hverdagen har innhentet meg

Dessverre. I dag har det vært ganske tungt, men jeg regner med at det er været som gjør det. Er veeeeldig trøtt og nedfor. Jeg tror jeg må en tur til legen for å regulere medisineringen for den bipolare lidelsen min.

En annen grunn kan være at jeg frykter en større endring i livet vårt, men det er ikke noe farlig og det handler ikke om ekteskapet. Kjærligeheten er like sterk etter ett år som ektepar, så vi skal IKKE gå fra hverandre, hvis noen lurer på det. Dette handler om eksterne ting.


Anyway.

I dag har jeg gjort ferdig fødselsdagsgaven til min niese. Jeg rakk dessverre ikke å gjøre den ferdig før vi reiste på ferie. Nå er smykket ferdig og gaveesken som det skal ligge er nesten ferdig. Moffeliten liker å gjøre ting skikkelig når hun først går igang. Jeg har også kjøpt noen små oppmerksomheter til mine tantebarn og svigerinne. Jeg håper både at det passer og at de liker dem.

Jeg må en tur på Panduro i dag og få tak i noen blomster til gaveesken, men kjenner jeg meg selv rett, blir det nok mer enn det...

Nå skal jeg gå igang med å lage middag. I dag blir det stekt ørret med hollandaissaus, grønnsaker og båndspagetti. Veldig godt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.