fredag 12. juli 2013

Siste dagen

Så har vi kommet til siste dagen vår her i vakre Askersund. Igjen har tiden gått altfor fort. Hver gang vi kommer hit, tenker vi "Åhhh. Nå skal vi være her i 2 uker og kose oss og oppleve en masse. Vi har så god tid", men dessverre; det har vi aldri. Vi skulle vært her dobbelt så lenge, men selv da, hadde vi følt at tiden gikk fra oss.
Hva er det som skjer når en blir eldre? Tiden går jo fortere og fortere, mens da vi var barn, gikk tiden så sakte. Er det noe biologisk rart som skjer?

Jaja, min kjære kom hvertfall tilbake i går kveld med reservedingsen. Vi fant heldigvis dingsen som vi trodde vi hadde mistet også, så det ble en lykkelig slutt. Tilbakekomsten ble feiret med hver sin San Francisco, som er Moffeliten sin favoritt.


Fra det ene til det andre:

Neste uke er det Barnens Vecka her i byen, men allerede nå har barna begynt å dekorere byen. Oppe på torget har voksne plassert en masse bord med fargebøker, tegneark og fargestifter, og det var MASSE barn der som var skikkelig konsentrert om arbeidet. Etterhvert som de blir ferdige, henges tegningene opp rundt omkring i byen. Det er så koselig å se barnetegninger.

Et av de mange kunstverkene
som henger på torget

Dessverre får vi ikke med oss den uken siden vi skal reise hjem til Bergen i morgen (sic!). Jeg er så nedfor på grunn av dette. Jeg tenker jo nå at nå er det minst 2 år til vi kommer tilbake, men slik er livet. En kan ikke alltid få det som en vil og neste år, hvis alt går etter planen, blir vi foreldre til en liten en og det er ingenting å sørge over.

Det synes nå jeg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.