tirsdag 14. januar 2014

Dobbeltmoral...

Det er en del bloggere der ute, som tydeligvis har en dobbeltmoral av det hinsidige. Nå skal jeg ikke henge ut noen her på bloggen da jeg av prinsipp er motstander av å identifisere folk når jeg tar opp emner som går på deres person.

Blogger #1

Påstår at h*n er motstander av pelsdyroppdrett,  men bruker likevel pels med god samvittighet fordi, som vedkommende sier, har fått denne i gave og da kan man bruke den med god samvittighet. Vedkommende har til og med vært hos fotograf og blitt avfotografert iført diverse pels-tilbehør som vedkommende påstår å ha fått i gave.

Bloggeren skrev tidligere om at h*n var blitt vegetarianer, men et par dager etterpå dukket det opp bilder av en middag som vedkommende hadde spist og der lå det tydelig noen scampi. Det kan jo være at vedkommende tror at scampi vokser på trær. Etter den tid har det vært mye kjøtt og fisk/skalldyr i middagen.

Etter en del påstander som jeg har lest, kopierer også denne bloggeren andre sine innlegg. Hvem som har rett og hvem som tar fra hvem, skal jeg ikke blande meg borti. Dette er kun en påstand som har dukket opp i flere blogger.

Blogger #2
Er en flink blogger og det er ikke vedkommende jeg er ute etter nå. Det er derimot en bekjent av vedkommende som har gått til anskaffelse av en Canada Goose jakke. Denne personen (ikke bloggeren) er opprinnelig imot pelsdyroppdrett, men har likevel gått til anskaffelse av en slik jakke. Jeg skjønner ikke at h*n har samvittighet til å gå med noe slikt, men som h*n sier så stryker vedkommende over pelskragen på hetten og sier "unnskyld" hver dag.

Blogger #3
Er en som nå har lagt ned bloggen sin, men jeg reagerte likevel på alt det stygge vedkommende postet om andre folk. F eks at vedkommende ikke liker stygge folk, lærerne burde ikke hjelpe de som er "mindre" intelligente og at vedkommende ble plaget av en "stygg" person som kom bort i et frikvarter på skolen der h*n går på for å prate siden vedkommende satt der alene og så nedfor ut.

Med en gang vedkommende fikk kritikk på det h*n skrev, la vedkommende ut en avskjedshilsen for et selvmord som h*n ville begå pra mobbingen, med det resultatet at mange ble bekymret og enkelte ringte også til politiet slik at de kunne hjelpe vedkommende.


To av disse svarer ikke når folk stiller spørsmål ved det de har skrevet. Jeg synes det er ganske flaut, hvertfall når det gjelder pelsdyr. Dvs at førstnevnte blogger gir et standard-svar om at h*n har fått det som gave og da er det greit.
Jeg synes ikke slikt er "greit" i det hele tatt. Jeg synes det er trist. Det jeg synes er mest trist, er nå bloggerne "kriger" mot hverandre ved f eks å legge ut personlig informasjon (adresser/tlf) på andre bloggere, på bloggen sin og kanskje i tillegg sende stygge, private meldinger til hverandre.

Hvorfor kan ikke bloggerne holde fred med hverandre? Nå de gjør slike stygge ting som nevnt ovenfor, kan de jo risikere å miste lesere.

Tiden for å provosere for å få flere lesere, er over nå.

Tror jeg...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.