Ute er det nesten vårlig, det ser jo vinterlig ut på bildet, men det er et varmt, fint lys. Det er nesten så en har lyst til å ta på seg t-skjorte og sette seg ut på balkongen, selv om det er snø.
Til middag idag ble det maiskolbe med ristet aromasopp og løk, tzatsiki eller hvordan det nå skrives, tomater og rundstykke. Det var kjempegodt og jeg kan varmt anbefale dette selv til ikke-vegetarianere.
Oppskrift på Tzasiki
3 dl matyoghurt
1 agurk
2 hvitløksfedd
1/2 ts sakt
1/4 ts hvit pepper
Fremgagnsmåte
Skrell agurken. Riv den grovt på et rivjern. Ha den skrelte agurken i et kaffefilter/sil og la vannet renne av den i 15 minutter.
Finhakk vitløksbåtene og bland med matyogurt og agurk. Smak til med salt og pepper.
La tzatzikien hvile i minst 1 time før du serverer den.
Nyt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.