onsdag 1. januar 2014

Dagen derpå

Så har man overlevet årets siste dag. Den ble en smule amputert igår pga at jeg starte middagslagingen for sent, så vi spiste ikke middag før klokken var halv ni på kvelden. Middagen var kjempegod den, selv om jeg klarte å glemme at jeg skulle lage fløtestuet sopp, men det er slikt som skjer når man er litt rotete oppi hodet.

Utenfor vinduene smalt det i ett fra klokken var 6 om kvelden. Vi holdt på å bli gale av alt bråket, men siden vi var så trøtte, gikk vi til sengs omtrent klokken ti og sov oss gjennom smellingen uten problem.

I dag skal arbeidet bestå i å putte oppvask inn i maskinen og starte den x antall ganger. Jeg har også en haug med oppvask som må gjøres for hånd. Vi brukte arvegods fra min mormor og disse fatene og tallerkenen kan ikke vaskes i maskin. I tillegg skal jeg starte vaskemaskinen. Vi klarer jo ikke å spise middag uten å søle på duken.

Ellers blir det å sitte i sofaen med en god kopp kaffe og lese en bok. Hvilken bok har jeg ikke bestemt meg for, men en god bok blir det.

Ha en fortreffelig nyttårsdag alle sammen. §:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.