fredag 31. januar 2014

Vond rygg/bh og slanking O_O


Som dere husker, har jeg hatt problem med nakke og rygg. Jeg kom over en artikkel på nettet der det var en kiropraktor som fortalte at bh'er med spiler kan være årsak til smerter i nakke, rygg og skuldre. Jeg har nettopp disse smertene og tenkte jeg skulle forsøke med en spileløs bh.

Denne har jeg brukt i noen dager, men har ingen effekt av den. Den eneste effekten jeg har oppnåd, er at den gjør puppene flate og får dem til å "flyte utover".

Noe særlig pent er det heller ikke, så jeg går tilbake til mine vanlige bh'er med spiler.

Grunnen til at jeg KAN ha disse smertene pga bh-bruk, er at jeg har en tendens til å bruke litt for små bh'er.

Neste gang jeg skal ha bh, kommer jeg til å gå på Change. De kan sikkert hjelpe meg med å finne rett størrelse.


Slankekuren
Slankekuren går veldig bra, men på de 2 siste veiingene har vekten ligget stand by. Jeg må vel regne med dette. Vi har vært "moderate" med turene. Vi begynte på 2 km annenhver dag, siden vi var i en så dårlig form, men vi har økt lengden litt etter litt til og nå er vi oppe i 4,3 km hver dag. Jeg regner med at vekten kommer til å gå nedover jevnt og trutt nå fremover.

Dietten går også bra. Til frokost spiser jeg 1/2 skive med ost, lunsj et knekkebrød med ost eller egg og 1 frukt. Til middag blir det vegetarisk som inneholder ca 300 kalorier. For å ikke få vitaminmangel, tar jeg 1 multivitamin og 2 jerntabletter pr dag.

Dette er lite, det er jeg klar over, men kroppen koser seg med så lite mat. Den føles lettere og gladere, spesielt etter en frisk gåtur, da kjennes det ut som om kroppen takker meg. Jeg har også begynt å føle meg bedre sånn medisinsk sett. Jeg er ikke så trøtt og slapp lengre og regner med at det er pga saltinjeksjonene som jeg fikk på Haukeland for snart 14 dager siden (er det virkelig så lenge siden...?).



Ørene mine er som vanlig. De hadde kommet seg litt, men i dag er det like ille igjen. De er så tette at jeg blir svimmel og jeg sitter og blåser og blåser for å se om jeg kan få trommehinnen på plass igjen.

Jeg skal se om jeg kan få kjøpte et nesehorn/sprøyte slik at jeg kan få ryddet opp i kanalene mine før jeg skal til legen neste fredag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.