onsdag 3. juli 2013

Askersund Dag 3. Fototur til Kolmården

Som jeg lovet igår, fortsetter jeg å fortelle om den dagen. Vi bestemte oss for å ta en fototur til Kolmården. Dessverre var jeg så dårlig om morgenen, så vi måtte vente litt med å dra. Da brukte fruen tiden til å shoppe litt rundt om kring i Askersund (en blir aldri for syk til shopping vet dere jenter...). Bilder fra shoppingen kommer i neste innlegg, men først Kolmården.

Den første tassen som møtte oss,
var denne tassen, som lå og koste seg på et biltak

Vi lurte fælt på om vi ville få parkeringsplass siden vi kom så seint, men det var ingen problem. Jeg antar grunnen kan være at fellesferien i Sverige ikke begynner før nå til helgen, tror jeg. Det virker hvertfall sånn. Det er ganske så stille over alt.

Noen som vet hva denne
arten kalles?

Et eller annet rart skjer oppi hodet mitt når jeg ankommer dyreparken. Jeg vet ikke hva det er som gjør det. Kanskje det er kjørelengden, men med en gang jeg stiger ut av bilen, blir jeg pottesur. Jeg er så grmff at jeg bestemmer meg for å ikke ta et eneste bilde, men etter å ha tvunget meg selv til å kikke  gjennom linsen, kommer det seg og humøret stiger.

Jeg har vært i Kolmården 2 ganger og hver gang får jeg denne humørsvingningen. Fatter ikke hvorfor...

Jerv


"Er det noen av disse tobente som smaker godt, mon tro...?"



Det ble mye gåing frem og tilbake på oss. Enten var dyrene helt borte, eller de var på en annen side av område sitt enn det vi kunne nå med objektivene.

Disse bildene i dette innlegget, er uredigert. Redigeringen vil skje etter at jeg er kommet hjem. Derfor kan de være av litt dårligere kvalitet/utsnitt enn sluttresultatet.

Neshorn
Alle trenger en middagshvil innimellom



Antilope

Kamel

Kamelkos


Familetreff

Fugleart?

Gorilla
Mor og sønn

Action!

Sjimpanse
And More Action!

En liten matpause må til

Ulv
Snart er det vel kun i dyreparkene ulven
kan være i fred for skyteglade jegere og bønder...

Vi var i Kolmården i ca 2 timer før vi satte nesen hjemover. Etter å ha gått bakke opp og bakke ned (dyreparken er full av dem...), var det godt å sette seg i bilen. Turen hjem gikk fint helt til vi skulle svinge inn på parkeringsplassen til hotellet. Akkurat da fikk undertegnede FØLING! Og dette nærmet seg stygt insulinsjokk. Jeg følte at verden forsvant mer og mer og synsfeltet ble innskrenket ganske kraftig. Husbonden min fikk meg inn på rommet og gav meg litt brus og sjokolade, så da kom tøtto seg litt.

Jeg er glad for at det ble en del morsomme bilder denne gangen. Jeg gleder meg til å gå igang og jobbe skikkelig med dem og se hva jeg kan få til. Dette er et fint høstprosjekt og det vil nok komme ferdige resultat her på bloggen. 

Time vil sjåv, som Blodstrupmoen sa...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.