onsdag 10. juli 2013

Min mann har forlatt meg

...men det er ikke så gale som det høres ut. Vi har nemlig mistet en liten dings og min kjære var nødt til å dra tilbake til Bergen for å hente reservedingsen, så her sitter jeg, ensom og forlatt og veldig trist.


Han dro med bussen til Hallsberg, der han skal ta toget til Stockholm for der å ta fly til København, hvor han skal overnatte før han tar fly fra Kastrup til Bergen. Der tar han drosjen hjem, der han er i noen minutter mens drosjen venter utenfor slik at han kan dra tilbake til Flesland og dra tilbake hit. Heldigvis er han tilbake her i morgen kveld, hvis alt går etter planen. Imens sitter jeg her med all bagasjen og er fryktelig redd og lei meg. Jeg har rundstykker og pålegg på rommet og kommer nok ikke til å forlate dette før han er tilbake.

Jeg håpet på noen dager ekstra i Askersund, men ikke på denne måten. Jeg fatter ikke hva vi har gjort som har fått så dårlig karma. Nå skal jeg hvertfall ta bilder av de siste dagers shopping, så har jeg hvertfall noe å fylle tiden med mens jeg venter.

Imens kan dere jo gjette hvilken dings vi har mistet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.