torsdag 4. juli 2013

Dag 5 i Askersund

I dag ble det en tur til Marieberg igjen. Jeg er på jakt etter hvite ballerinasko, men det ser ut til at det blir umulig å få tak i når det gjelder min skostørrelse som er 35/36. Det er masse salg rundt omkring nå, men sko i den str har visst gått.

Det ble litt shopping i dag også. Jeg fikk tak i en vest til min mor samt en fin dressjakke i lin på Letex her i Askersund. I Marieberg ble det 2 par sko til meg selv samt en t-shirt til meg selv. Jeg kjøpte også neglelakk og en stilig t-shirt til min niese og en t-shirt til min nevø. Jeg håper jeg har kjøpt i riktig størrelse siden det blir langt å reise hvis de må byttes. Hehe. Jeg skal ta bilder av alle plaggene når jeg kommer hjem siden det er nesten helt umulig å fotografere disse her på hotellrommet.

Her er hvertfall det ene skoparet


Jeg bare eeeelsker denne fargen

Litt sportslige pensko

Trass i høyden på hælen, er disse skoene veldig behagelige å gå med. Jeg kan absolutt anbefale kilehæl hvis dere har lyst på høye hæler, men sliter med stiletter. Sko med kilehæl kan dere finne i alle slags stiler: Vintersko, pensko, joggesko, pensko osv.

Det ble også litt shopping på Lilla Torgboden. Det ble 2 veeeldig søte små krus, som kan brukes til espresso eller annen varm drikke. Jeg falt pladask for dem og kjøpte 2 stykker.

Med buklekant

Jeg fikk også tak i en utrolig søt julenisse. Av alle tingene jeg har kjøpt, vil jeg nesten si at den er favoritten. Jeg må finne et fint sted der den kan stå i adventstiden.

Er han ikke søt?
Han har fått navnet Gustav
og er 5 - 6 cm høy

Før vi dro til Marieberg, tok jeg meg en kaffekopp ute på terrassen. Det hadde regnet godt i natt og det var ikke så helt enkelt å finne en tørr sitteplass, men jeg klarte det. Det er så koselig å sitte ute og se på folkelivet, selv om det er ganske så stille for tiden. Jeg håper stedet blir mer livat i neste uke og hater tanken på å reise tilbake til Norge på torsdag.

Det ser kaldt ut, men det er det ikke



Moffeliten venter på sin mann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.