tirsdag 23. juli 2013

God Morgen

kjære lesere. Håper alle dere nyter sommeren og det nydelige været. Dere vet jo at plutselig er høsten og vinteren her. Det er jo bare 153 dager igjen til julaften.
Hvor jeg skal være den dagen, er uvisst. Jeg har veeeeldig lyst til å være her i Bergen sammen med min kjære, men jeg føler også en plikt til å feire julen i Rosendal, sammen med min mor og ene bror, men da blir det uten ektefellen fordi han har sin familie her. Jaja, nok om det.

I går var vi på en fin tur i Kvernabekkvegen. Det var tungt da vi begynte å gå og jeg merket at jeg var helt ute av form. Det kommer seg vel litt etter hvert. Vi traff på en nydelig løs Golden Retriever hund, som hadde stukket av hjemmefra. Stakkars liten, hun satt seg helt inntil meg for å få kos og ville så gjerne være med oss, men vi ga henne beskjed om å gå hjem til mor og far. I slike tilfeller hjelper det ikke bare å chippe hunden. Det beste hadde vært om det hang et telefonnr i halsbåndet. Da er det jo lettere å kontakte eieren, uten å gå veien om vetrinær for å lese av chippen.
Oscar hadde alltid en liten beholder som inneholdt telefonnr i halsbåndet.

Mens vi trasket avgårde, fant vi en aldeles nydelig orkide, som stod i veikanten. Hvis det er noen som vet hva denne heter, ville jeg blitt kjempeglad.


Videre på turen kom vi over denne lille tassen som hadde gått seg bort. Stakkars liten som savnet barnehånden sin. Det var nok en liten gutt eller jente som ikke klarte å sovne igår kveld.


Gigantisk jordbær
Vi handlet litt jordbær på veien hjem (what else...). Da jeg skulle til å renske disse, kom jeg over dette gigantiske jordbæret. Det er nesten et helt måltid i seg selv og godt smakte det...







1 kommentar:

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.