mandag 1. juli 2013

Dag 2 i Askersund

Tiden går så altfor fort. Vi er allerede kommet til dag 2. I dag skulle vi egentlig til Motala for å se om vi kunne få fotografert seilbåter i vind, men lyset var så flatt (det er litt overskyet), så vi ombestemte oss. Vi drog heller til Marieberg og shoppet litt. Jeg skulle ha meg en genser. Jeg hadde jo selvsagt glemt å ta med varme gensere. Jeg fant ingen genser som jeg likte, men vi var ikke så lenge på kjøpesenteret. Moffeliten klarte å pådra seg x antall vannblemmer på føttene igjen pga at hun hadde tatt på seg nye pumps, men før vi drog hjem, fikk hun hvertfall tak i en ny bukse og nye sko.


Denne buksen er den samme
som jeg kjøpte på Cubus
før ferien


Stilige sko

I går kveld tok vi oss en 2 timers spasertur i et område som jeg aldri har vært før. Jeg trodde jeg hadde oppdaget hele Askersund, men det hadde jeg altså ikke. Vi kom inn i et område med noen hus og jeg må si at beliggenheten der var bare helt fantastisk. Stille og fredelig og ikke minst DANNET. Det lignet mest på kolonihager, men det var det ikke. Dessverre tok jeg ikke bilder da jeg var begynt å få føling, men turen var fin likevel.

En søt, liten båt som hadde vært
perfekt på terrassen vår

Søte, små måseunger
som savnet mammaen sin

Vi fjernet oss ganske fort fra disse små. Det er ingen vits i å stresse dem opp. Vi håpet at mammaen ikke var så langt unna. Søte var de iallefall.

Nå vet ikke jeg hvor mange rare svensker det finnes,
men dette er hvertfall nr 548...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.