mandag 27. januar 2014

Har du vondt i ryggen - og er kvinne? Les dette


Mange av oss damene sliter med vond rygg, vonde skuldre og vond nakke. Nå har kiropraktor Øistein Holm Haagensen forsket litt på dette og kommet frem til at det faktisk kan dreie seg om noe så uskyldig som bh'en vår.

Spilebh trykker nemlig på triggerpunkt, slik som Serratus Anterior. Denne muskelen er festet på de øverste ribbeina og går opp til nakken. Trykk på denne muskelen, gjør at du automatisk hever skuldrene og får spenning i nakke og rygg samt hodepine.

Noen av disse smertene kan faktisk forveksles med hjerteproblem. Man får strålinger nedover armene og vondt for å trekke pusten.

Hele artikkelen kan du lese Her


Dette stemmer. Jeg sliter med akkurat de samme symptomene som nevnes i denne artikkelen; Vondt mellom skulderbladene, smerter i skuldre og nakke, stråling nedover armene og vondt for å puste. Jeg skal kjøpe en bh uten spiler og se om kanskje smertene vil avta noe, eller kanskje til og med forsvinne.

Jeg bruker kun spile-bh siden jeg har lefse-nusser. Jeg synes formen på de blir finere da, men må jeg gå over til en annen bh-type, får jeg vel gjøre det.

Middag
I dag ble det deilig gryterett til middag. Denne gangen brukte jeg også purreløk og litt peanøtter i maten. Det ble kjempegodt. Om ikke lenge skal jeg gå igjennom kokeboken som jeg kjøpte for en stund tilbake. Jeg har satt meg i hodet at jeg skal prøve ut alle oppskriftene i boken, eller nesten alle. Noen oppskrifter krever at man har kjøkkenmaskin eller foodprosessor (hva er forskjellen på disse to apparatene, har jeg aldri forstått), men slike maskiner har jeg ikke.

Denne laget jeg idag.

Denne har jeg lyst til å lage

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.