mandag 13. januar 2014

Ingen Hund


I år. På grunn av inntrufne omstendigheter er vi nødt til å utsette planene til neste år. Grunnen til at vi ikke vil har i år, er først og fremst at oppdretteren vår ikke har planer om valpekull og vi vil gjerne ha en hund på vårparten. Derfor har vi valgt å vente og heller bruke sommeren på feriereise istedet for.

Det er litt trist, siden vi har gledet oss sånn, men hunden kommer jo, bare ikke i år.

Det er også en mengde praktiske ting som skal på plass først. Hun skal jo ha sin egen seng, trapp, slik at hun kan komme seg oppi sengen vår og sofaen uten hjelp, samt at denne trappen også er til trening, slik at hun kan lære seg å gå i trapper uten at trinnene blir for høye.
Hun skal ha et eget barnesete til bilen. Det blir nemlig slutt på at mammaen skal sitte bak for å roe ned hunden. Hun må lære seg å sitte alene i baksetet. Hun skal også ha noen flotte drikkeskåler og alt dette bestiller vi fra USA og for å si det på den sanne måten, dette blir DYRT!

Hun skal på diverse kurs og kanskje et agility-kurs + at det blir x-antall utgifter til vetrinær, så vi vil spare opp litt mer penger før vi skaffer oss et slikt lite nøste også.

Vi driver hvertfall og PLANLEGGER anskaffelsen, så får vi se om vi får en liten en til neste år.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen en liten melding.